Help, je organisatie heeft het pand verlaten!

Digitalisering biedt jouw medewerkers de mogelijkheid om steeds meer thuis en onderweg te werken met (bring your own) mobiele devices en cloudapplicaties. Deze ontwikkeling is goed voor de productiviteit, maar het vraagt ook om een andere kijk op je digitale grensbewaking.

 

De grenzen van jouw organisatie zijn met de opkomst van het remote werken namelijk ook verschoven: van de rand van het eigen netwerk naar de cloud, buiten de kantoormuren. En die grenzen reiken vele malen verder. Hoe zorg je ervoor dat jouw grensbewaking mee verschuift?
 

Out of control

Waarom is die grensbewaking een aandachtspunt? Zodra je medewerkers de deur uit stappen verlaten ze het bedrijfsnetwerk en gaan rechtstreeks het internet op. Als ze vervolgens met eigen mobiele devices gebruik maken van cloudapplicaties, verlies je volledig de controle op het grensverkeer tussen jouw digitale organisatie en het internet – met alle risico’s van dien.
 

Wat is beveiliging waard?

Jouw bedrijfsnetwerk kan dus nog zo goed beveiligd zijn – dat is niets meer waard als de online interactie ‘buiten’ je netwerk niet is beveiligd. Daarom bepleiten wij: verhuis de internet gateway van jouw organisatie naar de cloud zodat je het verkeer van je gebruikers ook buiten je eigen netwerk beveiligd houdt.
 

Wat kunnen wij betekenen?

Software Connection levert een samenhangend portfolio van Cisco cloud security-producten voor de grensbewaking van je digitale organisatie die perfect aansluiten op Office365. Cisco Umbrella is een internet gateway in de cloud die als een virtuele beveiligingsschil om je digitale organisatie ligt en je gebruikers altijd en overal beschermt als ze het internet op gaan. Cisco CES (cloud email security) biedt daarbij een perfecte aanvulling op Office 365 e-mail.

Zorg ook voor veilig webverkeer in de cloud en neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Sorry, comments are closed for this post.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.