Altijd en overal efficiënt samenwerken in Teams

De voortschrijdende digitalisering creëert nieuwe mogelijkheden voor samenwerken. We kunnen op steeds meer manieren, en in steeds meer situaties, informatie uitwisselen – en dat klinkt door op de bedrijfsvloer. Hoe faciliteer jij jouw medewerkers hierin?

Digitale communicatie

WhatsApp, online documenten delen en videogesprekken zijn inmiddels gemeengoed tussen vrienden en familie. Het is daarom verwonderlijk dat dit in bedrijven nog niet het geval is. Met Microsoft Teams regelt u dit één klap voor uw hele organisatie. Teams brengt al deze moderne digitale middelen voor samenwerking samen in één oplossing voor al uw teams van medewerkers, klanten, partners en/of leveranciers.

Wisselingen

Het projectmatig werken heeft in de afgelopen jaren een vogelvlucht genomen. Voor bijna iedere verandering die moet worden doorgevoerd, iedere taak die moet worden volbracht of iedere klant die wordt bediend, worden tegenwoordig afzonderlijke projectgroepen opgezet. De samenstelling van die groepen is vaak functie-, afdelings- of zelfs landsgrensoverschrijdend. Hoe ga je daar als organisatie mee om?

Software om samen te werken

Het antwoord: met de juiste software. Microsoft Teams voorziet in de meeste communicatiebehoeften. We hoeven tegenwoordig helemaal niet meer in de auto, de trein of het vliegtuig te stappen om met elkaar te kunnen spreken. We hoeven geen stapels papier meer uit te printen om samen documenten door te kunnen nemen. In Teams komen mensen, taken en documenten samen voor een effectievere, efficiëntere en productievere manier van samenwerken.

Alles is mogelijk

Microsoft Teams biedt uiteenlopende functionaliteiten. Projectgroepen communiceren eenvoudig via groepschannels en –chats, collega’s kunnen real-time in hetzelfde document samenwerken zonder bang te hoeven zijn voor conflicten en alle Office 365-applicaties kunnen één-op-één geïntegreerd worden met Teams. Daarnaast is het eenvoudig om online vergaderingen op te zetten en kunnen medewerkers al hun aantekeningen in de cloud maken, opslaan en terugvinden.

Integratie telefonie

Zelfs bellen via Teams is binnen no time geregeld. Software Connection kan, als een van de weinige partijen, het onderdeel telefonie eenvoudig onderbrengen in Microsoft Teams. Als jouw medewerkers gebeld worden, of dat nu op een vaste of mobiele lijn is, kan alle communicatie via Teams verlopen. Ga je nog een stap verder, dan heb je zelfs helemaal geen telefoons meer nodig. In samenspraak met jouw provider leveren wij in dat geval een vlekkeloze vast/mobiel-integratie.

Uiteraard kun je niet alleen voor telefonie, maar voor de gehele implementatie van Microsoft Teams terecht bij Software Connection. Ga jij ook aan de slag met Teams?

Sorry, comments are closed for this post.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.