Met Aangetekend Mailen verstuur je gemakkelijk, beveiligd en rechtsgeldig je brieven en contracten via e-mail. Het versturen van een Aangetekende e-mail is sneller en goedkoper dan het versturen van een aangetekende brief via de post. Daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu. Steeds meer bedrijven maken gebruik van Aangetekend Mailen voor het versturen van juridische documenten en contracten via email.

 

Eenvoudig in gebruik

Het versturen van aangetekende e-mails is heel eenvoudig. Weg met de additionele, lastige, Mijn-omgevingen. Aangetekend Mailen is heel eenvoudig te integreren binnen de systemen van jouw organisatie en kent een minimale IT-impact. Met de integratie in o.a. Outlook kunnen de gebruikers ongeacht tijdstip en locatie een Aangetekend Mailen versturen alsof het een gewone e-mail is. Behalve de integratie in het mailprogramma, kan Aangetekend Mailen ook worden geïntegreerd in een workflow zodat documenten volledig geautomatiseerd kunnen worden verzonden en afgehandeld. Hiermee kan een proces van dagen worden ingekort naar slechts een paar uur.

 

Digitale Handtekening

Contracten rechtsgeldig laten tekenen? Per Aangetekende Mail kun je de ontvanger op eenvoudige wijze vragen deze te ondertekenen. Als afzender weet je precies waar het contract zich begeeft en wanneer er een ondertekening heeft plaatsgevonden krijg je direct een melding.

 

Twee-factor authenticatie

De 2FA per SMS is een extra beveiligingsstap om toegang te krijgen tot gevoelige informatie. Wanneer je wilt dat de mail door een specifiek persoon kan worden geopend schakel je de 2FA functie in. Zo voorkom je een datalek.

 

SEPA machtiging

Het afsluiten van (Zakelijke) Incassomachtiging op papier kan een kostbaar proces zijn. Terwijl het innen van facturen van cruciaal belang is. Met de optie SEPA machtiging verkrijg je eenvoudig een rechtsgeldige incassomachtiging. Zonder dat dit voor jou of de klant een administratie last is.

 

eIDAS

Software Connection levert aangetekend mailen als value added reseller van Aangetekend B.V. en daarmee de Europees gekwalificeerde vertrouwensdienst voor ERDS (Electronic Registered Delivery Service – dienst voor elektronisch aangetekende bezorging) . Met de inzet van Aangetekend Mailen wordt de inhoud van het document geborgd, is absoluut duidelijk wie de afzender is en wie de ontvanger en wordt elke fase van het verzend- en ontvangstproces vastgelegd. Bij de gekwalificeerde versie wordt de authenticiteit van zowel de verzender als de ontvanger zorgvuldig gecontroleerd.

QTSP Aangetekend

Als gekwalificeerde vertrouwensdienstverlener (Qualified Trust Service Provider) heeft Aangetekend Mailen in ieder Europees land dezelfde status als lokale postbedrijven.

 

Wil je weten wat Aangetekend Mailen voor jou kan betekenen?