Software Connection is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren, beveiligen en beheren van EMAIL infrastructuur voor grote organisaties. Onze oplossingen zijn gebaseerd op de digitale werkplek van Microsoft, beveiliging van Cisco en aanvullende software voor migratie, beschikbaarheid en mobiliteit.

 

Historie

In 1990 zijn wij als één van de eerste begonnen als leverancier van diverse email applicaties. In de loop der jaren is onze expertise met de marktontwikkelingen eerst toespitst op Microsoft Exchange Server en tegenwoordig op Exchange Online. Tegelijkertijd is ons expertise uitgebreid met oplossingen voor de beveiliging, beschikbaarheid, migratie en mobiliteit van EMAIL infrastructuur.

 

Duurzame relaties

Software Connection heeft zeer specialistische kennis in huis en ervaring in diverse bedrijfstakken. Hiermee beogen wij een hoge klanttevredenheid; de enige manier om duurzame relaties te onderhouden en een betrouwbare speler te blijven in een steeds veranderende markt. Wij streven ernaar om als partner steeds de ontbrekende expertise in te brengen om een uitstekend resultaat voor onze klanten te realiseren.

 

Ervaren engineers

De kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen wij doordat wij uitsluitend werken met ervaren engineers in loondienst. Onze engineers zijn per applicatie gespecialiseerd, zodat u werkt met echte professionals. Wij zijn van mening dat vaste medewerkers zorgen voor zekerheid, continuïteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.