Bedrijf

 

Software Connection levert pasklare oplossingen voor digitale communicatie en samenwerking waarmee uw medewerkers efficiënt, veilig en plezierig kunnen werken.

 

Onze visie

De ontwikkeling van informatie als productiefactor is in onze visie de kern van de digitale economie. Als gevolg daarvan is de erkenning van informatie als productiefactor de kern van een digitale organisatie. Digitale organisaties beschouwen informatie als bron van toegevoegde waarde en daarmee als een onderscheidende asset voor hun organisatie. Steeds meer organisaties omarmen deze visie en passen hun organisatie aan om de juiste informatie in de juiste context in te kunnen zetten voor de interactie met klanten en relaties. Bij deze organisaties weegt de informatiehuishouding als succesfactor steeds zwaarder en staat uniforme opslag, transport en beveiliging van informatie centraal in de ICT architectuur. Hiervoor dienen bestaande silo’s waarin informatie primair is gekoppeld aan één applicatie worden doorbroken.

 

Duurzame relaties

Software Connection heeft zeer specialistische kennis in huis en heeft ervaring in veel verschillende bedrijfstakken. Hiermee scoren wij een hoge klanttevredenheid; de enige manier om duurzame relaties te onderhouden en een betrouwbare speler te blijven in een steeds veranderende markt. Als partner kunnen wij steeds de ontbrekende expertise inbrengen om samen een goed resultaat te realiseren.

 

Ervaren engineers

De kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen wij doordat wij uitsluitend werken met ervaren en gecertificeerde engineers. Onze engineers zijn per pakket gespecialiseerd, zodat u werkt met echte professionals. Alle engineers zijn in dienst van Software Connection. Wij zijn van mening dat vaste medewerkers zorgen voor zekerheid, continuïteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.