Bedrijf

Software Connection is de Unified Communications specialist voor (middel)grote organisaties. Wij zijn al meer dan twintig jaar actief op het gebied van de inrichting, het beheer en support van e-mailinfrastructuren. De laatste jaren is beveiliging van e-mail, internetverkeer en andere bedrijfsgevoelige informatie steeds belangrijker geworden. Met de ontwikkeling van nieuwe communicatiemiddelen zoals Instant Messaging, Videoconferencing, VoIP, Social Media en het gebruik van Bring Your Own Device (BYOD) is onze focus door de jaren uitgebreid naar Unified Communications.

 

Uw veiligheid is onze doelstelling

De informatievoorziening moet veilig én uitstekend beschikbaar zijn, vanuit kantoor, maar ook steeds meer onderweg en vanuit huis. Onze doelstelling is de flexibiliteit, efficiëntie, veiligheid en productiviteit van onze klanten te verhogen. Wij adviseren, ontwerpen, implementeren en regelen het operationeel beheer van de nieuwste technologische oplossingen op het gebied van Unified Communications.

 

Duurzame relaties

Software Connection heeft zeer specialistische kennis in huis en heeft ervaring in veel verschillende bedrijfstakken. Hiermee scoren wij een hoge klanttevredenheid; de enige manier om duurzame relaties te onderhouden en een betrouwbare speler te blijven in een steeds veranderende markt. Als partner kunnen wij steeds de ontbrekende expertise inbrengen om samen een goed resultaat te realiseren.

 

Ervaren engineers

De kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen wij doordat wij uitsluitend werken met ervaren en gecertificeerde engineers. Onze engineers zijn per pakket gespecialiseerd, zodat u werkt met echte professionals. Alle engineers zijn in dienst van Software Connection. Wij zijn van mening dat vaste medewerkers zorgen voor zekerheid, continuïteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.

 

Meer weten Offerte aanvragen