Bedrijf

 

Software Connection levert grensverleggende (beveiligings-) oplossingen voor digitale communicatie infrastructuren aan grote organisaties met als doelstelling om medewerkers productief en veilig te kunnen laten werken.

 

Historie

 

In 1990 zijn wij als één van de eerste begonnen als leverancier en implementatiepartner van email applicaties. In de loop der jaren is onze expertise in eerste instantie toespitst op Microsoft Exchange en later op Office365. Met de ontwikkeling van Microsoft Skype for Business en Teams is onze expertise verbreed naar chat, videoconferencing en telefonie applicaties. Tevens zijn wij ons in de loop der jaren gaan richten op het leveren van aanvullende oplossingen en (migratie)tools voor gebruikers van Microsoft Exchange, Skype for Business en Office365 met o.a. Cisco als partner voor DNS, Email en Web security oplossingen.

 

Duurzame relaties

Software Connection heeft zeer specialistische kennis in huis en heeft ervaring in veel verschillende bedrijfstakken. Hiermee scoren wij een hoge klanttevredenheid; de enige manier om duurzame relaties te onderhouden en een betrouwbare speler te blijven in een steeds veranderende markt. Als partner kunnen wij steeds de ontbrekende expertise inbrengen om samen een goed resultaat te realiseren.

 

Ervaren engineers

De kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen wij doordat wij uitsluitend werken met ervaren en gecertificeerde engineers. Onze engineers zijn per pakket gespecialiseerd, zodat u werkt met echte professionals. Alle engineers zijn in dienst van Software Connection. Wij zijn van mening dat vaste medewerkers zorgen voor zekerheid, continuïteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.