Box

Box is een ‘collaboration 2.0’ product die het mogelijk maakt om informatie in documenten, rapporten en presentaties te delen en te managen. Vergeleken met ‘collaboration 1.0’ is het nu ook mogelijk om op een technisch zeer eenvoudige manier met externen, zoals klanten en leden van projectteams, documenten te delen.

Deze communicatie tool is zeer gebruiksvriendelijk en kan worden gebruikt op alle mogelijke devices. Met de tool Box Sync, kunt u synchroniseren tussen de verschillende devices waardoor informatie altijd en overal ge-update is. Tevens biedt Box diverse mogelijkheden op het gebied van gebruiks- en toegangsmanagement. Zo kunt u zelf bepalen wie een document bekijkt en aanpast. Ook kunt u een houdbaarheidsdatum aan een document geven.

Box kan worden ingezet als oplossing voor meerdere (complexe) communicatie doeleinden:

  • Veilige mobility omgeving: door het principe van end-to-end encryptie is er veilig toegang tot informatie en kan deze ook, ongeacht waar men zich bevindt, gedeeld worden zonder dat bedrijfsgevoelige informatie op straat komt te liggen. Dit komt mede omdat informatie op alle mogelijk denkbare devices beschikbaar is.
  • Project Management: teamleden hebben altijd toegang en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Met bijvoorbeeld BoxNotes kunnen meerdere mensen tegelijkertijd in een document op- en aanmerkingen maken, efficiënter kan bijna niet gewerkt worden.
  • Document Management; ook biedt Box een oplossing voor online content management vraagtukken. Gebruikers kunnen documenten opslaan, wijzigen en delen met betrokkenen van een project.
  • Sales Portal; met Box kan sales nog efficiënter en doelgerichter werken omdat de meest recente productspecificaties en prijsinformatie beschikbaar is. Het is bijvoorbeeld mogelijk om e-mail notificaties te krijgen als marketing nieuwe of ge-updatete hand-outs of andere materialen heeft gemaakt.

Kortom, Box is een product die goed past in ons portfolio en aansluit op onze gedachte dat collaboration de toekomst heeft. Sinds mei 2014 is Software Connection een van de eerste aanbieders van Box in Nederland. Wilt u meer informatie over Box dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Meer weten Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.