Cisco Umbrella is het cloud security platform van Cisco. Het beveiligt uw organisatie tegen cyberaanvallen en schermt uw medewerkers op kantoor, thuis of onderweg af van gevaren op het internet. Software Connection is gespecialiseerd in DNS Security, de basisfunctionaliteit van Umbrella. Verder biedt Umbrella o.a. Web security-, Firewall- en CASB(Cloud Access Security Broker) functionaliteit.

SIG vision

DNS Security

De basis van alle verkeer op internet is DNS, uw internet adresboek. Umbrella biedt ultra betrouwbare en snelle DNS-resultaten en schermt uw gebruikers en systemen bovendien af van ongewenste en onveilige internetadressen. Dit geldt zowel binnen uw eigen netwerk als daarbuiten voor gebruikers die thuis of onderweg werken. Umbrella hangt daarmee als een beveiligingsschild boven al uw systemen en gebruikers.

Veilig thuiswerken

Het voordeel van Umbrella DNS security t.o.v. een VPN verbinding is dat het uw gebruikers en systemen die zich buiten uw netwerk bevinden ook beschermt als deze buiten uw netwerk om rechtstreeks verbinding maken met internet.

Stopt malware

Umbrella DNS security zorgt er bovendien voor dat advanced malware zoals ransomware en spyware die zich op uw systemen heeft genesteld niet actief wordt omdat het de communicatie daarvan met de systemen van criminelen blokkeert.