Cisco security architectuur

Bescherming voor, tijdens en achteraf

Cisco weet als geen ander hoe kwaadwillenden te werk gaan en zal het risico op een geslaagde aanval van uw organisatie tot het uiterste beperken. Met een samenhangend cisco security portfolio gaat u ongewenste activiteiten, vooraf, gedurende en zelfs achteraf te lijf.

 

Het brein: Talos threat intelligence

Het Talos threat intelligence team van Cisco levert 24×7 up-to-date informatie aan al haar security producten. Deze informatie wordt samengesteld door ‘internet traffic data’ continue te monitoren, bundelen en analyseren. Hierdoor kan nieuwe malware die uw organisatie is binnengedrongen, met ‘Retro Spective Verdict’, achteraf nog uit uw organisatie worden verwijderd. Talos vormt de basis van het Cisco security ecosysteem.

 

Secure DNS: Umbrella

First Layer of Defense, dat is wat Umbrella u biedt. De basis van alle verkeer op internet is DNS, uw internet adresboek. Umbrella biedt snellere DNS-resultaten dan uw eigen provider, maar ook veiliger. Indien een hostname onveilig is wordt deze via een Proxy van Cisco omgeleid. Dit geldt niet alleen voor systemen en gebruikers binnen uw eigen netwerk, maar ook daarbuiten in de cloud of mobiel. Umbrella hangt als een schild boven al uw systemen en gebruikers.

 

Secure (cloud) Email Gateway

Ruim 10 jaar is Cisco marktleider op het gebied van Email Gateway Security met haar Email Security Appliance(ESA), voorheen bekend als IronPort. Op hoog niveau scanning van uw mail op Virussen, Spam, Malware, Phishing & overige threats. Dit alles zonder enig onderhoud en/of quarantine beheer. De ESA is nu ook beschikbaar als Cloud Email Security(CES) service. In de cloud heeft u geen hardware/software onderhoud meer, en bovendien volledige redundantie inclusief centrale Policy Quarantines, reporting & Message Tracking. Bovendien integreert CES naadloos met O365. Malware, middels retro spective verdicts, achteraf uit uw mailboxen verwijderen is een van de krachtige pluspunten boven de standaard email security van O365.

 

Secure (cloud) Web Gateway

Op basis van dezelfde technologie als de ESA/CES biedt de Web Security Appliance van Cisco een beveiliging van al uw webverkeer binnen uw organisatie. Niet alleen HTTP, maar ook HTTPS zal worden onderworpen aan alle door u gedefinieerde filters alvorens bij de gebruiker op de werkplek te verschijnen. Uiteraard nadat ook standaard veiligheid checks zoals reputatie zijn uitgevoerd.

 

Graag demonstreren wij onze Cisco security producten in een Proof of Value. Dit alles zonder enige onderbreking van uw productiviteit.

 

Meer weten Offerte aanvragen