Cisco

Al jaar en dag is Cisco leading op het gebied van E-mail Gateway security. De veiligheid van e-mails bij bedrijven is immers van groot belang voor de bedrijfsvoering om spam berichten en virussen tegen te gaan. Daarnaast is Ironport ook op gebied van Web security heer en meester. Hierbij draait het om het beveiligen van web traffic, het versimpelen van implementaties en verlagen van de kosten. Ook een hoogwaardige data loss prevention (DLP) is een belangrijk onderdeel van de Ironport security oplossingen om uw bedrijfsgevoelige gegevens te beschermen. De kracht van beide oplossingen komt niet op de laatste plaats uit het zogenaamde “SensorBase” netwerk. Dit netwerk bevat, en deelt real-time statistische informatie en appliances bij klanten. De schaalgrootte van beide oplossingen en de jaren lange kennis en ontwikkeling draagt bij aan het succes van de Cisco oplossingen.

Beide oplossingen kunnen wij zowel fysiek als virtueel op VM-ware aanbieden.

 

Cisco Email Security Appliance

Een vaker voorkomende bedreiging voor uw bedrijf zijn aanvallen van buitenaf op e-mails, mede door het toegenomen gebruik van mobiliteits- en cloudoplossingen. Als voor bedrijfskritieken gegevens geen goede tools worden ingezet om die te beschermen tegen misbruik kan dat grote gevolgen hebben voor het intellectueel eigendom en het vertrouwelijk karakter van e-mails. Cisco heeft ook voor de bescherming van uw e-mails een goede oplossing om trends te monitoren, nieuwe bedreigingen en traffic trends te onderscheiden. Een belangrijk onderdeel van de e-mail security oplossing is reputatie filtering, hiermee bereikt minstens 80% van verstuurde spam niet uw infrastructuur.

Cisco biedt ook een hosted E-mail Security variant, die al dan niet Hybride is in te zetten met eigen appliance(s). Hiermee kunnen we elke wens op dit gebied, voor zowel kleine als grote organisaties, vervullen. Cisco Ironport biedt de E-mail Security oplossing zowel aan op basis van een on-premise, cloud gebaseerde of hybride oplossing.

 

Cisco Web Security Appliance

Door het actieve en veelvuldige gebruik van het internet worden bedrijven vanwege de bijkomstige veiligheidsrisico’s blootgesteld aan een significant bedrijfsrisico. Cisco heeft daarvoor een complete tool ontwikkeld om vooruitstrevende malware bescherming, inzichtelijke rapportages en secure mobiliteit te waarborgen zodat uw bedrijf web verkeer kan controleren en beveiligen. De Cisco Security Intelligence Operations (SIO) zorgt voor een zero-day threat bescherming voor alle gebruikers, ongeacht telefoons, computers of iPads, locatie en tijd. Ook traditionele URL filtering om compliance, betrouwbaarheid en productiviteit risico’s tegen te gaan is een belangrijk aspect van de Cisco Ironport Web Security oplossing. Deze all-in-one oplossing voorkomt ook dat vertrouwelijke gegevens van het netwerk verdwijnen. Omdat deze oplossing automatisch wordt ingezet, tijdzeker is en zeer veilige updates kent behoort handmatig en kostbaar finetunen tot de verleden tijd.

 

Meer weten Offerte aanvragen