Cisco security

 

Bedrijven en overheden vallen steeds vaker ten prooi aan internetcriminelen met hoge kosten en imagoschade als gevolg. Alleen een goed geïntegreerde en gecoördineerde cybersecurity aanpak kan deze trend keren. Cisco biedt een uitstekende oplossing met een compleet portfolio van samenwerkende security producten die continue informatie uitwisselen met Talos, het grootste cyber thread inteligence team ter wereld. Cisco security wordt gedreven door een vlijmscherpe focus om bedreigingen zo snel mogelijk te herkennen om daar vervolgens zo doelgericht mogelijk op te kunnen reageren zodat schade tot een minimum beperkt blijft. Daarom vinden wij Cisco security de beste investering voor onze klanten. Software Connection is gespecialiseerd in de volgende Cisco security producten.

 

Secure (cloud) Email Gateway

Cisco is met de Email Security Appliance(ESA) al meer dan 10 jaar marktleider op het gebied van email gateway security. Cisco email security is nu ook beschikbaar als Cloud Email Security(CES) service. Bovendien integreert CES naadloos met O365. Cisco email security bestaat uit de volgende componenten.

 

SMTP gateway

AsyncOS

 

Spam filtering

Talos reputation filtering
Spam content filtering
Graymail Safe Unsubscribe

 

Malware protectie

Virus filtering
Advanced malware protection

Malware, middels retro spective verdicts, achteraf uit uw mailboxen verwijderen is een van de krachtige pluspunten van AMP.

 

Phishing protectie

SPF, DKIM, DMARC
Forged email detection
Domain protection
Advanced phishing protection

 

 

Umbrella (secure DNS)

First Layer of Defense, dat is wat Umbrella u biedt. De basis van alle verkeer op internet is DNS, uw internet adresboek. Umbrella biedt snellere DNS-resultaten dan uw eigen provider, maar ook veiliger. Indien een hostname onveilig is wordt deze via een Proxy van Cisco omgeleid. Dit geldt niet alleen voor systemen en gebruikers binnen uw eigen netwerk, maar ook daarbuiten in de cloud of mobiel. Umbrella hangt als een schild boven al uw systemen en gebruikers.

 

 

Graag demonstreren wij onze Cisco security producten in een Proof of Value. Dit alles zonder enige onderbreking van uw productiviteit.

 

Meer weten Offerte aanvragen

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.