Software Connection is een full service dienstverlener voor het ontwerpen, implementeren, migreren, onderhouden en supporten van uw EMAIL & DNS infrastructuur. Daarmee leveren we de producten uit ons portfolio als werkende oplossingen aan uw organisatie. Als klein gespecialiseerd bedrijf passen wij onze dienstverlening naadloos aan op de kennis en resources die u zelf in huis heeft. In de vorm van consultancy, een supportcontract of een managed services overeenkomst. We zijn u graag van dienst vanaf het beantwoorden van een vraag tot de volledige uitbesteding van uw omgeving. Daarbij beschermen wij u graag tegen budgetoverschrijdingen door werk voor een vast resultaat tegen een vaste prijs van u aan te nemen.

 

Consultancy

Onze gecertificeerde consultants ondersteunen u graag bij het ontwerp, de implementatie of een migratie van uw EMAIL en/of DNS infrastructuur. Ook bieden wij gratis ‘health checks’ aan om u inzicht te bieden in de status van uw infrastructuur en eventuele verbeteringen. Onze gekwalificeerde mensen kunnen ook voor langer of korter termijn ingezet worden om complexe en langdurige projecten te implementeren.

 

Managed Services

Met onze managed services ontzorgen wij u graag volledig bij het beheren, monitoren en oplossen van verstoringen in uw EMAIL en/of DNS infrastructuur.

 

Support

Met onze support services bieden wij uw systeem beheerders één vast aanspreekpunt voor complexe vragen en uitdagingen m.b.t. uw EMAIL en/of DNS infrastructuur.