Medi-Send biedt een gebruikersvriendelijke oplossing voor zorgverleners om beveiligde e-mails uit te wisselen met andere zorgverleners en patiënten.

 

Veilig mailen in de zorg

Als zorgaanbieder bent u gebonden aan de NEN 7512 normering voor elektronische gegevensuitwisseling. Medi-Send biedt u daarvoor een oplossing voor e-mail. Medi-Send borgt de vertrouwelijkheid en integriteit van uw berichten en de authenticiteit van uzelf en diegene met wie u berichten uitwisselt. Medi-Send is gebaseerd op Voltage SecureMail en maakt gebruik van encryptie voor het versleutelen van email en van digitale handtekeningen voor het authenticeren van gebruikers. Lees verder over de techniek achter Medi-Send.

 

Hoe werkt Medi-Send

Medi-Send voegt een “Send Secure” button toe aan Outlook waarmee u direct naar ieder e-mail adres beveiligde e-mail kunt versturen.

 

 

Zorgverleners en patiënten die niet met Outlook werken kunnen via de Medi-Send web interface veilige e-mail lezen en verzenden.

Mobiele gebruikers kunnen veilige e-mail lezen en verzenden op hun smartphone/tablet met de Voltage SecureMail app.

Lees verder over de meest gestelde vragen over Medi-Send

 

Waarom kiezen voor Medi-Send

Medi-Send is gebruikersvriendelijk en zeer veilig! Het vraagt geen extra handelingen terwijl uw berichten versleuteld worden verzonden.

 

Medi-Send slaat geen berichten op! Wij leveren alleen een dienst voor het encrypten en digitaal ondertekenen van uw e-mail. Wij zijn voor u geen externe gegevensverwerker in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en er bestaat geen risico dat wij uw data lekken.

 

Medi-Send werkt met uw eigen e-mail adres! U gebruikt dezelfde e-mail adressen als voor gewone e-mail en beveiligde email berichten worden tussen gewone e-mails opgeslagen in uw eigen mailbox en die van de ontvanger(s).

 

Uitproberen

U kunt Medi-Send voor aanschaf vrijblijvend uitproberen. Installeer Medi-Send daarvoor op uw werkplek. De eerste keer dat u gebruik maakt van Medi-Send wordt u gevraagd een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken welke u vervolgens 14 dagen vrijblijvend kunt gebruiken.

 

Bestellen

U kunt Medi-Send aanschaffen door ons orderformulier via onderstaande button te downloaden, in te vullen en te retourneren. Volg hiervoor de instructies op het orderformulier.

 

Start aankoop

 

De kosten van Medi-Send bedragen 60 euro per gebruiker/jaar. Bij meer dan 10 gebruikers kunt u contact op te nemen met onze sales afdeling voor een offerte.

 

Installeren

‘Medi-Send plug-in voor Outlook’ op een Windows PC:

Start download

 

Voltage SecureMail App op een android smartphone/tablet:

Start download

 

Voltage SecureMail App op een Apple smartphone/tablet:

Start download

 

Medi-Send web client voor gebruik in iedere situatie:

Start web client