Microsoft

De kern van onze oplossingen wordt gevormd door Microsoft technologie. Software Connection is gespecialiseerd in het leveren, implementeren en beheren van applicaties uit het Microsoft portfolio waarmee uw medewerkers altijd en overal digitaal kunnen samenwerken en communiceren voor een optimale productiviteit van uw organisatie.

 

Office 365

Office 365 is een suite van geïntegreerde cloud applicaties voor samenwerking en communicatie . Software Connection is gespecialiseerd in de onderdelen Exchange en Teams/Skype for Business. Office 365 wordt in abonnementsvorm aangeboden waarbij u alleen betaald voor de diensten die u daadwerkelijk gebruikt. Er zijn diverse Office 365 abonnementen voor bedrijven.

 

Exchange

Exchange is de groepsapplicatie voor email, agenda’s en contacten die voor gebruikers zichtbaar zijn in Outlook. Exchange kan als onderdeel van Office 365, on-premises of hybride geïmplementeerd worden.

 

Teams

Teams is een groepsapplicatie voor chatten, bellen, documenten delen (bewerken)  en online vergaderen. Teams is de opvolger van Skype for Business on-line en kan alleen als onderdeel van Office 365 geïmplementeerd worden.

 

Skype for Business

Skype for Business is een groepsapplicatie voor chatten, bellen en online vergaderen. Skype for Business kan on-premises of hybride geïmplementeerd worden.

 

 

Meer weten Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.