Okta

Okta is een innovatieve en gespecialiseerde leider op het gebied van Identity & Access Management. Het bedrijf is ontstaan als spin-out van Salesforce.com. Software Connection is gespecialiseerd in het leveren, implementeren, beheren en/of supporten van Okta applicaties.

 

Universal Directory

Met het aanmaken van een account in uw AD en te koppelen aan de toebedeelde AD-groepen zorgt Okta dat uw gebruikers accounts krijgen in ‘federated’ clouddiensten met uiteraard de juiste rechten. Denk hierbij aan Office365, GoogleApps, Box & Salesforce. Gebruikers zullen uitsluitend nog hoeven aan te melden op Okta om vervolgens toegang te krijgen tot deze webdiensten. Dit voor zowel de PC-browser als de App op mobile devices. Bovendien kunnen binnen Okta ook (externe) gebruikers worden opgevoerd, welke geen onderdeel hoeven uit te maken van uw AD.

 

Single Sign-On

Met een groeiend aantal Clouddiensten neemt de noodzaak van een solide single-sign-on sterk toe. Primair biedt Okta u de mogelijkheid SSO toe te passen voor een zeer breed scala aan Webdiensten, waaronder uiteraard Office365. Middels een koppeling naar uw bestaande On-premise (of hybride) AD behoort complex accountmanagement tot het verleden.

 

Provisioning, Mobile Management & Adaptive MFA

Naast SSO & Universal Directory biedt Okta u ook de mogelijkheid mobile devices te voorzien van uw bedrijfspolicy’s met het Okta Mobile Management platform. Verder is Multi/Two factor authentication uiteraard onderdeel van deze oplossing. Dit zonder aanvullende kostbare tokens.

 

Waarom Okta?
Okta is onafhankelijk. Okta kent reeds 4500 geïntegreerde toepassingen. Okta biedt een centraal platform voor meerdere domeinen. Ook Gartner meldt dat Okta de enige leader is in hun Magic Quadrant. Kortom IDaaS start met Okta.

 

 

Meer weten Offerte aanvragen