Home » Oplossingen
Oplossingen

MICROSOFT EXCHANGE

Heeft uw organisatie behoefte aan efficiënte en flexibele communicatiemogelijkheden? Dan kunt u met behulp van Microsoft Exchange Server 2013 uw beheer eenvoudiger maken, uw communicatie beveiligen en uw gebruikers nieuwe mogelijkheden bieden voor mobiel werken. Uw kosten voor implementatie en beheer houdt u in de hand door de lagere opslagkosten vanwege het gebruik van grotere en voordeligere schijven. Met de nieuwste versie van Exchange voldoet u tevens aan de wettelijke regelgeving op het gebied van informatielekken.

Meer weten

 

MICROSOFT OFFICE 365

Microsoft Office 365 biedt bedrijven een cloud computing oplossing die veel geld en tijd bespaart. Dit product van Microsoft bevat cloud versies van alle vertrouwde software zoals de online versies van Exchange, Sharepoint en Lync.

Meer weten

 

MICROSOFT SKYPE FOR BUSINESS

Mede vanwege het Nieuwe Werken zoeken bedrijven steeds vaker naar diverse communicatiemiddelen en platformen om mensen altijd en overal met elkaar in contact te brengen, om snel, effectief en productief te kunnen werken, uiteraard tegen lage kosten.

Meer weten

 

BOX

Box is een ‘collaboration 2.0’ product die het mogelijk maakt om informatie in documenten, rapporten en presentaties te delen en te managen. Vergeleken met ‘collaboration 1.0’ is het nu ook mogelijk om op een technisch zeer eenvoudige manier met externen, zoals klanten en leden van projectteams, documenten te delen.

Meer weten

 

OKTA

Single Sign-On
Met een groeiend aantal Clouddiensten neemt de noodzaak van een solide single-sign-on sterk toe. Primair biedt Okta u de mogelijkheid SSO toe te passen voor een zeer breed scala aan Webdiensten, waaronder uiteraard Office365.