Waterschap Zuiderzeeland

waterschap zuiderzeelandMenno van Eijk, teamleider BIA, IT-infrastructuur en applicaties
“De samenwerking tussen de e-mail consultant en onze e-mail beheerder verliep vloeiend. Software Connection heeft de leiding over het project genomen en alle kennis ingebracht die we zelf niet in huis hebben om de migratie voorspoedig te laten verlopen.”
Waterschap Zuiderzeeland hanteert een strategie om IT-applicaties indien mogelijk naar de cloud te migreren. Zo kunnen ze hun applicaties en gegevens veilig en overzichtelijk beheren, zonder omkijken naar de onderliggende IT-infrastructuur. Als gevolg daarvan rees de vraag om de bestaande on-premise e-mail infrastructuur, bestaande uit Microsoft Exchange server en Enterprise Vault email archivering, naar Office365 te migreren en te koppelen met Cisco Cloud Email Security waar ze al gebruik van maakten. Hiervoor was behoefte aan externe kennis en expertise omdat het Waterschap deze kennis niet allemaal zelf in huis heeft. 

Ontdek hoe we dit hebben aangepakt

 

AZL

De heer Wessel Landzaat, Information Security Manager bij pensioenuitvoerder AZL:
“Binnen onze organisatie wordt veelvuldig gebruik gemaakt van e-mail, het gebruik ervan is voor ons een bedrijfskritisch proces. Het is dan AZLook zeer belangrijk dat het berichtenverkeer vlot en veilig kan plaatsvinden. Software Connection heeft, met de inzet van Cisco Ironport e-mail security, bewezen een goede kijk te hebben op de eisen en wensen die binnen AZL op dit gebied leven. De ervaren specialisten van Software Connection houden de trends en ontwikkelingen goed in de gaten voor ons.