Referenties

KNVB

De heer Wilfred de Rooij, manager facilities bij de KNVB:
 “Voetbal is ons leven. Daarom willen wij onze mensen en kapitaal optimaal voor deze taak inzetten. Wij kiezen er bewust voor om andere taken uit te besteden bij gespecialiseerde partners. Software Connection is een betrouwbare partner gebleken voor de beveiliging van ons e-mail verkeer door de zorg op dit gebied volledig voor ons uit handen te nemen”.

 

AZL

De heer Wessel Landzaat, Information Security Manager bij pensioenuitvoerder AZL:
“Binnen onze organisatie wordt veelvuldig gebruik gemaakt van e-mail, het gebruik ervan is voor ons een bedrijfskritisch proces. Het is dan ook zeer belangrijk dat het berichtenverkeer vlot en veilig kan plaatsvinden. Software Connection heeft, met de inzet van Cisco Ironport e-mail security, bewezen een goede kijk te hebben op de eisen en wensen die binnen AZL op dit gebied leven. De ervaren specialisten van Software Connection houden de trends en ontwikkelingen goed in de gaten voor ons.

 

HDI

De heer drs. John Tan, IT Operations Manager bij HDI Verzekeringen:
“Software Connection is voor ons een waardevolle partner op het gebied van e-mail archivering. Dankzij hun kennis en jarenlange ervaring op dit gebied, maken wij nu optimaal gebruik van Enterprise Vault voor e-mail archivering waarmee we ook de compliancy met betrekking tot onze bedrijfsinformatie kunnen borgen. Niet alleen tijdens de installatie van Enterprise Vault, maar ook tijdens het formuleren van het archiveringsbeleid was de inbreng van Software Connection van grote waarde”.