TransVault is de toonaangevende ontwikkelaar van software om mailarchieven, mailboxen en PST bestanden snel, gecontroleerd en veilig naar Offce365 of iedere andere email applicatie te migreren. Software Connection is gespecialiseerd in het uitvoeren en ondersteunen van uw Office365 en/of email archief migratie met behulp van de volgende applicaties.

 

TransVault OnBoard

Met TransVault onBoard worden gebruikers, mailboxen, mailachieven en files d.m.v. configureerbare workflows volledig automatisch naar Office365 gemigreerd.  De voortgang van de migratie is voor managers en beheerders live te volgen via een monitoring dashboard. Gebruikers worden middels automatische berichten op de hoogte gehouden van de voortgang van hun migratie. Met Transvault OnBoard realiseert u een  snellere, betere en goedkopere migratie naar Office365.

 

TransVault Migrator

Met TransVault Migrator kunnen mailbox- en/of journal archieven automatisch worden gemigreerd waarbij een zeer groot scala aan source- en target applicaties wordt ondersteund. Bijvoorbeeld de migratie van Enterprise Vault naar Office365. Transvault Migrator biedt daarbij een sluitende rapportage van de voortgang en resultaten tot op berichtniveau.