Transvault

 

TransVault ontwikkeld migratiesoftware voor Offce365 en email archieven. Software Connection is reseller van Transvault en gespecialiseerd in het uitvoeren dan wel ondersteunen van uw Office365 en/of email archief migratie met behulp van de volgende TransVault applicaties.

 

TransVault Onboarding

Met TransVault onboarding worden gebruikers, mailboxen, mailachieven en files d.m.v. configureerbare workflows volledig automatisch naar Office365 gemigreerd.  De voortgang van de migratie is voor managers en beheerders live te volgen via een monitoring dashboard. Gebruikers worden middels automatische berichten op de hoogte gehouden van de voortgang van hun migratie. Transvault Onboarding staat garand voor snellere, betere en goedkopere migraties naar Office365.

 

TransVault Migrator

Met TransVault Migrator kunnen user en/of journal mailbox archieven automatisch worden gemigreerd waarbij een zeer groot scala aan source- en target applicaties wordt ondersteund. Bijvoorbeeld de migratie van Enterprise Vault user en/of journal mailbox archieven naar Office365. Transvault Migrator biedt daarbij een volledige rapportage van de resultaten tot op berichtniveau.

 

 

Meer weten Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.