HP Enterprise

Hewlett Packard Enterprise is wereldwijd leider in zakelijke informatiebescherming. Software Connection is gespecialiseerd in het leveren, implementeren, beheren en/of supporten van de HPE Voltage SecureMail voor het encrypten van email.

 

HPE Voltage SecureMail

Met HPE Voltage SecureMail beveiligt u belangrijke informatie in e-mail. HPE Voltage onderscheid zich van andere oplossingen door de hoge mate van gebruikersvriendelijkheid te combineren met een zeer sterke beveiliging door het encrypten van e-mails. Eisen op het gebied van compliance en privacy wetgeving zorgen voor een toenemende vraag naar secure mail oplossingen. Als HPE Voltage Security Partner implementeren, beheren en supporten wij de SecureMail oplossing o.a. bij ziekenhuizen.

 

Medi-Send

Voor de kleinere zorgverleners zoals, huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten hebben wij een aparte omgeving ontwikkeld om e-mails te beveiligen, Medi-Send. Deze omgeving voor secure e-mail zorgt voor een beveiligde en snelle communicatie tussen arts en patiënt, of artsen onderling, zodat bijvoorbeeld een labuitslag of onderzoek veilig verzonden kan worden.

 

Meer weten Offerte aanvragen